fbpx
Skip links

Optică

Cabinetele noastre de optică medicală s-au născut de la o pasiune pentru o vedere fără limite. Ulterior, pasiunea a devenit vis și cu efort și dăruire, visul a devenit realitate.

Astfel, de peste 17 ani, facem tot ceea ce știm mai bine ca tu să te bucuri de ochelari de vedere care să se integreze perfect în personalitatea ta și să-ți ofere acces la frumusețea vieții, așa cum numai o vedere fără limite o poate face.

Colegii noștri specialiști din Optică sunt bine pregătiți astfel încât întotdeauna te poți baza pe o consiliere corectă și complexă, din partea lor.

Din cabinetele noastre poți achiziționa:

Lentile de ochelari monofocale, multifocale (bifocale, progresive, degresive), sferice, cilindrice sau sfero-cilindrice

Lentile de contact (sferice, torice și progresive), și soluții pentru păstrarea lor.

Lentile de ochelari cu protecție contra luminii albastre-violet.

Lentile de contact cosmetice;

Lentile de ochelari cu indice de refracție mare (foarte subțiri).

Ochelari de soare, cu lentile polarizate, cu protecție la UVB și UVA.

Aceste produse se găsesc într-o mare diversitate, de ani colaboram cu cei mai mari producători de lentile aeriene: Essilor, Hoya, Kodak etc.

Alegerea lentilelor pentru ochelari se va face mereu în funcție de material și de afecțiune. Cu ajutorul colegilor noștri vei alege o rama care să se potrivească cu fizionomia ta și care să respecte și partea estetică. Referitor la lentile, întotdeuna se va respecta prescripția. Vei putea opta pentru diferite materiale, indici de refracție și filtre care să-ți aducă și beneficii estetice dar și practice.

De fiecare data, specialiștii din optică îți vor explica și detalia care sunt opțiunile pe care le ai și ce este potrivit în ceea ce privește lentilele de ochelari. Se va ține cont și de tipul ramelor alese. Totodată, la alegerea lentilelor de ochelari, colegii nu vor omite viciul de refracție pe care îl ai ( miopie, hipermetropie, astigmatism, presbiopie). Mai exact, esențială este corecția optică pentru o anumită distanță sau mai multe. 

Atelier producție ochelari de vedere:

Montajele sunt făcute de ingineri optometriști cu reală experiență.

Mai exact, procesul de prelucrare al lentilelor este efectuat cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generație, sub atenta îndrumare a personalului specializat.

Deținem mașini de debitare marca Essilor cu un coeficient de precizie de 1:1, ce ne oferă posibilitatea de a efectua montaj pe orice tip de ramă. Totodată, mașinile noastre, fiind de ultimă generație, scanează automat conturul ramelor realizând cele mai bune monturi de ochelari.

Branduri de lentile