fbpx
Skip links

Injecții intraoculare

Când avem nevoie de injecțiile intraoculare?

Injecții intraoculare sau injecții intravitreene cu diverşi agenți anti-VEGF, așa cum sunt Avastin, Eyleea, Iluvien, înseamnă în ultimii zece ani, tratamentul de elecție în caz de edem macular dar și în cazul multor afecțiuni ale retinei, afecțiuni care pot să ducă la pierderea ireversibilă a vederii. De altfel, pacientul va primi recomandare pentru una, două sau mai multe injecții, intervalul de timp pentru efectuarea lor va fi stabilit de medic. Acestea au rolul de a ajuta pacienții să își păstreze acuitatea vizuală și să stopeze progresia bolii.

De cele mai multe ori, pacientul primește îndrumare pentru astfel de injecții, în caz de retinopatie diabetică, ocluzie vasculară retiniană, degenerescența maculară legată de vârstă forma umedă. Mai exact, aceste injecții sunt terapii farmacologice, care, prin injecții intraoculare, acționează local în interiorul ochiului, în special asupra retinei și chiar mai specific, în maculă (zona centrală a retinei responsabilă pentru vederea detaliată).

Această procedură este efectuată de un medic specialist oftalmolog, nu necesită internare și pacientul își poate relua activitățile regulate în câteva ore.

De reţinut este şi faptul că astfel de tratamente sunt menite să completeze intervenția chirurgicală. Procedura în sine durează foarte puțin, acul nu va lăsa leziuni vizibile, locul injectării se reface imediat. Trebuie spus și că cele mai frecvente simptome raportate după efectuarea injecției sunt: disconfortul ușor, o senzație de nisip în ochi după ce trece efectul anesteziei topice (cu picături).

Ai nevoie de o procedură medicală?

Vezi care este cea mai apropiată locație de tine și programează-te acum!

De ce să alegi Medical Optic

Fiindcă vei avea o consultație completă, un diagnostic corect și un tratament adecvat. Iar ochii tăi vor primi, atunci când este cazul, ochelari care să se integreze în personalitatea ta și cu ajutorul cărora vei avea o Vedere Fără Limite.

Ne pasă

Ne pasă

Pentru noi este esențial stabilirea diagnosticului de certitudine al afecțiunii de care suferi. Dar și tratamentul corect pe care îl vei primi. Și mai știm că ochelarii care îți redau o vedere fără limite sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a te bucura din plin de viață.

Suntem profesioniști

Suntem profesioniști

Actul medical de calitate este susţinut de dedicarea şi omenia medicilor noştri dar şi de permanenta lor pregătire profesională. De un real ajutor în monitorizarea, diagnosticarea și tratarea afecțiunilor oftalmologice este și aparatura ultramodernă din clinici.

Suntem dedicați

Suntem dedicați

Suntem oameni și știm cum este să te doară sau să nu vezi clar. De aceea, tot ceea ce știm punem în slujba voastră, a pacienților noștri. Vrem ca tu să ai o vedere fără limite. Atunci când ai ochii sănătoși, poți admira frumusețea vieții.

Inovație

Inovație

Medicii noștri sunt permanent conectați la tot ceea ce e nou în domeniul oftalmologiei. Prin urmare, pacienții noștri vor beneficia de cele mai moderne tratamente, în locații dotate cu tehnologie de ultimă generație.

Care sunt beneficiile tale

Calitatea actului medical și certitudinea diagnosticului precum și un tratament adecvat.

O echipă de optometrişti extrem de bine pregătiţi astfel încât tu să ai acces la ochelari care să-ți asigure o vedere fără limite.

Comercializăm rame moderne și clasice pentru ochelari, ochelari de soare, accesorii pentru ochelari. Specialiștii din magazinele noastre îți oferă consultanța de care ai nevoie, pentru ca ochelarii să devină parte din personalitatea ta.

Intervenții chirugicale realizate cu tehnologie de ultimă generație.