fbpx
Skip links

Consultații oftalmologice

În Clinicile Medical Optic veți găsi:

Consultații oftalmologice complexe și complete, atât adulților cât și copiilor (5-18 ani).

Consultații și investigații medicale decontate integral sau parțial prin Casa de Asigurări de Sănătate (CAS).

Consultații și investigații oftalmologice cu plată.

Primul pas spre menținerea sănătății oculare este consultația oftalmologică regulată. Prevenția posibilelor afecțiuni este esențială. Marea majoritate a afecțiunilor oculare sunt tratabile. De aceea, importante pentru o vedere bună, sunt diagnosticarea corectă și tratamentul adecvat.

În clinicile Medical Optic, consultația oftalmologică completă include: examen biomicroscopic de pol anterior, măsurarea tensiunii intraoculare, examinarea fundului de ochi,  auto-kerato-refractometrie, ciclopegie, acuitate vizuală, prescripție ochelari, tratament. Acolo unde este cazul, în funcție de patologie, medicul oftalmolog va  recomanda investigații suplimentare.

Istoricul medical, diagnosticul, schema de tratament, dar și rezultatele investigațiilor sunt păstrate în fișa pacientului, printr-un sistem software de oftalmologie special conceput, astfel că la următorul control, medicul va ști istoricul oftalmologic și va putea constata, într-un timp foarte scurt, evoluția pacientului.

Capacitatea copilului tău de a vedea lumea depinde de sănătatea oculară. Un copil sănătos, un părinte fericit!

Principalele afecțiuni oftalmologice ce se pot întâlni la cei mici sunt: miopia, hipermetropia, astigmatismul, strabismul, cataracta congenitală, nistagmusul, ptoza palpebrală, obstrucția de canal lacrimal.  Mare parte a acestor afecțiuni pot fi tratate dacă sunt diagnosticate la timp. De aceea, specialiștii recomandă ca primul control oftalmologic să aibă loc la vârsta de 6 luni.

Ai nevoie de o consultație oftalmologică?

Vezi care este cea mai apropiată locație de tine și programează-te acum!

De ce să alegi Medical Optic

Fiindcă vei avea o consultație completă, un diagnostic corect și un tratament adecvat. Iar ochii tăi vor primi, atunci când este cazul, ochelari care să se integreze în personalitatea ta și cu ajutorul cărora vei avea o Vedere Fără Limite.

Ne pasă

Ne pasă

Pentru noi este esențial stabilirea diagnosticului de certitudine al afecțiunii de care suferi. Dar și tratamentul corect pe care îl vei primi. Și mai știm că ochelarii care îți redau o vedere fără limite sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a te bucura din plin de viață.

Suntem profesioniști

Suntem profesioniști

Actul medical de calitate este susţinut de dedicarea şi omenia medicilor noştri dar şi de permanenta lor pregătire profesională. De un real ajutor în monitorizarea, diagnosticarea și tratarea afecțiunilor oftalmologice este și aparatura ultramodernă din clinici.

Suntem dedicați

Suntem dedicați

Suntem oameni și știm cum este să te doară sau să nu vezi clar. De aceea, tot ceea ce știm punem în slujba voastră, a pacienților noștri. Vrem ca tu să ai o vedere fără limite. Atunci când ai ochii sănătoși, poți admira frumusețea vieții.

Inovație

Inovație

Medicii noștri sunt permanent conectați la tot ceea ce e nou în domeniul oftalmologiei. Prin urmare, pacienții noștri vor beneficia de cele mai moderne tratamente, în locații dotate cu tehnologie de ultimă generație.

Care sunt beneficiile tale

Consultații oftalmologice realizate de medici specialisti

Tratament optim pentru diagnosticul primit

Rame și lentile de la furnizori de top

Intervenții chirugicale realizate cu tehnologie de ultimă generație